Presentert av rekrutteringsbyrået Ansettr
Punch Logo
Punch Logo

Vi søker regnskapsmedarbeider!

Som regnskapsmedarbeider i Punch blir du med å forme fremtidens regnskapsbransje med ny teknologi og innovative arbeidsprosesser 🚀

Søk på stillingen

01

Les om oss! Du finner alt du trenger å vite om stillingen på denne siden 🙂

02

Søk på stillingen! Fyll ut skjemaet over og bli invitert til intervju☝️

03

Få jobben! Vi gleder oss til å få deg på teamet.

Litt om Punch

Punch er ikke bare et nytt regnskapsbyrå i Ålesund; vi er en innovativ kraft med mål om å endre måten regnskapstjenester blir levert på.

Med ny teknologi og smarte arbeidsmetoder endrer vi hvordan kunder blir ønsket velkommen, måten regnskapet blir produsert og hvem som står for kundedialogen. Målet er høy kundetilfredshet og ansatte som trives.

Som en del av teknologikonsernet Conta, spiller vi en sentral rolle i utviklingen av norsk regnskapsbransje. Vi håper at du vil bli med på reisen!

En hyggelig arbeidsplass!

Som ansatt i Punch deler du lokaler med Conta og deres nær 40 ansatte i Ålesund. Våre kontorlokaler er store og nyoppussede, med sosiale soner, lunsjrom og digg kaffe!

Masse sosiale happenings 🕺

Utepils i solen, jubileer, sommerfest og firmaturer – vi er en sosial gjeng som har det gøy på jobb og som liker å samles til ulike sosiale begivenheter.

Vi kom nettopp hjem fra Conta sin årlige firmatur. I år var vi i Geiranger. Her spiste vi masse god mat, ble kjent med folk fra andre avdelinger, reiste på utflukt og tok oss en skikkelig fest.

Geiranger

Hvorfor jobbe i Punch?

Verdens beste kolleger: Vi er en lattermild og hyggelig gjeng som digger jobben vår. 

✅ Fleksibilitet: I Punch får du full tillit! Vi skjønner det kan være stressende morgener og ettermiddager og har fleksitid for å gjøre det enklere.

🧘Mindre stress: I stedet for å ha faste kundeansvarlige, jobber vi i team. Det betyr at når du har ferie, trenger du ikke bekymre deg for jobben din.

🔥 God lønn og 6 % pensjon: Gode betingelser er viktig. Det får du, naturligvis.

📈 Muligheter for aksjer: Conta er et solid, raskt voksende teknologikonsern. Som ansatt kan du delta i vårt aksjonærprogram.

Jeg har kun vært en del av Punch-teamet i en kort periode, men det har vært veldig lærerikt, og det er utrolig spennende å være en del av et selskap som satser på innovasjon og teknologi. Anbefales! 👏👏

Mariann Barstad, kvalitetsansvarlig

Stillingen

Regnskapsmedarbeider

Punch vokser i markedet for små og mellomstore bedrifter! Derfor er vi nå på jakt etter en en regnskapsmedarbeider som kan hjelpe oss å videreutvikle vårt servicetilbud innen SMB-segmentet.


Dette vil du jobbe med:

Vi ser etter deg som trives med å jobbe med en variert kundeportefølje og som synes det er spennende å jobbe på team fremfor å stå for hele kundeansvaret alene.

  • Løpende bokføring.
  • Lønnskjøring.
  • Rapportering.
  • Kundedialog.
  • Bistand i årsoppgjøret.


Men du, ingen kan alt! Om du har erfaring med én eller flere av punktene over, så håper vi at du legger inn en søknad.Utdanning og erfaring:

Du bør ha relevant utdanning innen regnskap og økonomi, samt gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk.

Anders Skjetne

Anders Skjetne

Rekrutteringsansvarlig

anders@ansettr.no

🎉 Ja, jeg vil jobbe i Punch. Ta meg til søknadsskjemaet!